Для того, щоб повною мірою насолодитися вином, подавайте його при правильній
температурі:
- шипучі: 4,5 - 7°C
- білі: 7 - 10°C
- червоні:
червоне 10 - 12,5°C
напівсолодке 12,5 - 15,5°C
кріплене 15,5 - 18°C
Увага: переохолоджене вино втрачає смак і аромат. Дуже тепле вино має блідий
смак.
- правильна температура необхідна для отримання якнайкращого враження від вина
температурі:
- шипучі: 4,5 - 7°C
- білі: 7 - 10°C
- червоні:
червоне 10 - 12,5°C
напівсолодке 12,5 - 15,5°C
кріплене 15,5 - 18°C
Увага: переохолоджене вино втрачає смак і аромат. Дуже тепле вино має блідий
смак.
- правильна температура необхідна для отримання якнайкращого враження від вина